Meet the team

Hi jij!

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij het team van Say Jess. Het team van Say Jess bestaat uit een groep toffe meiden die samen gaan voor een doel en wij stellen ons graag aan je voor.

Jeske – Eigenaresse

Jolanda – Winkelmedewerkster

Rowen – Winkelmedewerkster weekend

Gabi – Winkelmedewerkster weekend

Juul – Winkelmedewerkster weekend

Lisa – Winkelmedewerkster weekend

Robin – Winkelmedewerkster weekend

Bipasha – Stagiaire marketing communicatie

Hey, mijn naam is Bipasha. Ik ben 19 jaar en woon in Tilburg. Ik volg de opleiding medewerker marketing & communicatie en loop 3 dagen in de week stage bij Say Jess. In mijn vrije tijd sport ik en ben ik veel in de stad met vriendinnen of familie. Ik hoop jullie snel te zien in de winkel!

Maud – Stagiaire marketing communicatie

Hi, ik ben Maud Sprenkels, ben 18 jaar en kom uit Prinsenbeek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en zit ik op hockey. Ik doe de opleiding marketing & communicatie en zit nu in mijn laatste jaar. Ik loop 5 dagen in de week stage. Ik ben bezig met o.a. de website en social media en help jullie graag in de winkel! Hopelijk tot snel!